INNOVACIÓ

Una idea per fer un regal original

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

26 Novembre, 2009


Arriba un aniversari i no saps què regalar? O les noces d’un amic o familiar? “la Caixa” et dóna l’oportunitat d’encertar sempre amb un regal original i útil, ja que és la pròpia persona que rep el regal qui l’escollirà. L’ entitat ofereix les targetes regal, una àmplia col·lecció de targetes amb les que es pot obsequiar a qualsevol persona en qualsevol ocasió: aniversaris, Nadal, comunions…

Les targetes regal es poden sol·licitar mitjançant Internet o en qualsevol de les oficines de “la Caixa”. Es pot escollir el disseny entre un ampli catàleg o, també, personalitzar-lo amb una fotografia pròpia i es pot carregar amb la quantitat de diners desitjada. La persona que la rebi podrà comprar el que més li agradi on més li agradi.

Hi ha centenars de formes i colors que s’adapten a cada persona i situació. Es poden regalar targetes amb forma de caixa de regal, de rajola de xocolata o fins i tot de dònut. També es pot sorprendre al destinatari amb targetes inspirades en les principals ciutats del món, obres pictòriques o un sens fi de motius.

Accepto les condicions d'ús.