SOSTENIBILITAT

Ajuda’ns a protegir el medi ambient

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

10 Desembre, 2009


“la Caixa” està compromesa amb el medi ambient, un compromís que va més enllà de les seves obligacions legals i que fa extensiu a empleats, clients, proveïdors i societat en general, mitjançant una gestió ambiental que integra en la seva activitat de negoci i que engloba tots els seus projectes, així com els programes de l’Obra Social.

“la Caixa”, com a entitat adherida als Principis de l’Equador des de l’any 2007, ha assumit de forma voluntària l’obligació de vetllar per la responsabilitat social i les bones pràctiques mediambiental. L’entitat ha adquirit el compromís que tots els Project Finance que financi i que tinguin un cost de més de 10 milions de dòlars, tinguin una avaluació social i mediambiental positiva, d’acord amb els estàndards establerts per la International Finance Corporation (IFC), membre del Grup Banc Mundial.

El medi ambient és responsabilitat de tots
Al juliol del 2006, ”la Caixa” ja va implementar una iniciativa de sensibilització ambiental: “evitar en la mesura del possible la impressió de paper o imprimir una sola còpia”.
“la Caixa” treballa cada dia en el desenvolupament de nous mitjans de treball i noves formes de relacionar-se amb els seus clients des d’un punt de vista més ecològic i eficient. Pots col·laborar a protegir el medi ambient i formar part del nostre projecte ecoCaixa.

Accepto les condicions d'ús.