INNOVACIÓ

CaixaMòbil Store: descàrregues per al teu mòbil

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

24 Desembre, 2009


CaixaMòbil Store és la tenda d’aplicacions que permet descarregar gratis aplicacions, per a tots els mòbils del mercat, amb funcionalitats diverses. CaixaMòbil Store permet des de recarregar el saldo en targetes de prepagament o telèfons mòbils fins a fer un pressupost de despeses domèstiques mensuals, comprar entrades per a espectacles o invertir en Borsa. En total, l’entitat ha obert la tenda amb 18 aplicacions, a les quals se’n sumaran més en les properes setmanes. “la Caixa” es converteix en la primera entitat financera del món en seguir les passes de l’App Store d’Apple i crear un lloc de descàrregues per a telèfons mòbils.

Les aplicacions són totalment gratuïtes i estan a disposició del públic en general. Els programes d’operativa financera van dirigits a clients de l’entitat i sol·liciten identificació de seguretat cada cop que s’inicia una operació. No obstant, altres serveis, com el localitzador de caixers i oficines o l’aplicació de compra d’entrades, són vàlids per a qualsevol persona i admeten pagaments amb targetes d’altres entitats.

L’ entitat catalana ha continuat desenvolupant la seva oferta en els diferents mercats on line d’aplicacions per a mòbils. És l’única entitat financera amb presència en les principals stores desenvolupades pels fabricants i operadors del sector: l’App Store d’Apple, l’Android Market de Google, l’App World de Blackberry i les tendes on line de Palm i Vodafone. Abans de finals d’any està prevista l’arribada a la “mstore” de Movistar i a la plataforma Ovi de Nokia.

L’entrada en aquest tipus de plataformes ha suposat que les aplicacions de “la Caixa” s’hagin descarregat més de 300.000 cops.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari