SOSTENIBILITAT

Aliança empresarial per a la vacunació infantil

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

19 Febrer, 2010


Des de 1997, el programa de Cooperació Internacional de l’Obra Social “la Caixa” té el compromís solidari de contribuir a eradicar la pobresa en els països de renda baixa, tot promovent accions que contribueixin al desenvolupament socioeconòmic sostenible de les poblacions més vulnerables. Les malalties i l’absència de recursos són dos aspectes claus en aquesta lluita.

Des de l’any 2000, el programa de Cooperació Internacional té com a marc de treball els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni de les Nacions Unides i, des de 2005, col·labora amb GAVI Alliance.

Actualment, les vacunes són l’escut més eficaç contra tot tipus de malalties i, en els països de renda baixa, la dificultat d’aconseguir vacunes és un gran problema.”la Caixa”, juntament amb GAVI Alliance, va crear l’aliança empresarial per a la vacunació infantil.

“la Caixa”, partint de la seva experiència en l’àmbit de la cooperació internacional, impulsa aquesta aliança per tal que les companyies espanyoles que ho vulguin se sumin a aquesta iniciativa solidària. L’Obra Social promou i canalitza íntegrament les donacions de les empreses espanyoles que se sumin a GAVI Alliance en la lluita contra la mortalitat infantil. El programa de Cooperació Internacional fa el seguiment dels programes de vacunació que es duen a terme i informa als membres de l’aliança empresarial periòdicament.

Com més recursos es destinin, més nens i nenes dels països en vies de desenvolupament podran ser immunitzats durant els anys vinents.

Accepto les condicions d'ús.