ECONOMIA

La festa dels fons

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

19 Març, 2010


Un any més, i ja van 21, el diari econòmic Expansión ha entregat els seus tradicionals Premis “Salmó” als millors fons d’inversió de l’any. En aquesta edició, Expansión ha compartit l’organització amb la consultora financera Interactiva Data, amb la qual ha concedit més de quaranta premis als millors fons, gestores i plans de pensions. Els guardons es concedeixen en funció dels resultats, tenint en compte criteris de rendibilitat i de risc.

InverCaixa, la gestora de fons de “la Caixa”, a més de comptar amb el fons d’inversió amb la major rendibilitat de 2009 –el FonCaixa Borsa Espanya 150–, va ser guardonada amb el Premi al Millor Fons Nacional de Renda Fixa per al FonCaixa Privada Fons. El premi, entregat pels responsables d’ Expansión i Interactive Data, va ser recollit per Carmen Lumbreras, directora de Renda Fixa d’InverCaixa.

En aquesta edició, els premis han reconegut també dos firmes caracteritzades per realitzar una gestió activa de les seves carteres, com Bestinver i Carmignac. En general, durant l’acte, la impressió més estesa, respecte als rendiments de fons de inversió, va ser la d’un 2010 prometedor, tant pels inversors com per les gestores.

Per un altre costat, els organitzadors han lliurat a VidaCaixa, filial de SegurCaixa Holding, els Premis a la Millor Gestora de Plans de Pensions en les categories de Renda Fixa i de Mixtes. Així mateix, el seu pla de pensions “PlanCaixa Delegació” ha estat premiat com a Millor Pla de Pensions de l’any 2009 en la categoria de Mixtes.

Font: Expansión
Accepto les condicions d'ús.