SOSTENIBILITAT

El taller solidari de David Delfín

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

18 Agost, 2010


“Crec que aquests joves tenen una gran creativitat i que, donades les seves circumstàncies personals, no sempre la poden mostrar. Estic convençut que amb aquesta experiència aprendrem tots”. Aquestes són les primeres impressions del dissenyador David Delfín després de conèixer als nois i les noies als quals impartirà un taller creatiu a partir d’octubre.

El taller és resultat de l’acord signat per l’Associació Creadors de Moda d’Espanya (ACME)  i “la Caixa” Banca Privada, mitjançant el qual un total de 40 joves, d’entre 16 i 17 anys, participaran en aquest taller, en el marc del programa Incorpora de l’Obra Social de “la Caixa”, amb l’objectiu de fomentar l’ocupació entre aquests col·lectius en risc d’exclusió social.

Amb aquest taller, a més de desenvolupar la capacitat creativa i generar noves possibilitats en aquests joves -a través del disseny i la conceptualització d’un projecte relacionat amb la moda-, es fomenta també el seu esperit crític i responsable, s’incentiva el seu creixement personal i grupal i se’ls proporciona noves eines perquè puguin fer la seva aportació a la societat.

Amb aquesta iniciativa, el programa Incorpora de “la Caixa”, dirigit al foment del treball entre col·lectius en risc de exclusió, i els dissenyadors de l’Associació Creadors de Moda d’Espanya (ACME), donen inici a una sèrie d’activitats conjuntes de Responsabilitat Social Corporativa que es desenvoluparan entre 2010 i 2011.

Accepto les condicions d'ús.