SOSTENIBILITAT

Comença El Gran Recapte d’Aliments

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

21 Novembre, 2011


L’Obra Social de ”la Caixa” i la Fundació Banc dels Aliments han realitzat una crida a la societat per mobilitzar a 7.000 voluntaris i aconseguir la xifra de 800 tones d’aliments per pal·liar les necessitats dels col·lectius més vulnerables.

Les dues institucions, a través de “El Gran Recapte d’Aliments”, s’han proposat com a repte duplicar la quantitat recollida en l’anterior edició, que va ascendir a 400 tones. “la Caixa” ha implicat als més de 27.000 empleats, als clients i es mobilitzaran més de 1.700 voluntaris de l’entitat.

El gran Recapte d’Aliments

A més, l’Obra Social de “la Caixa” contribueix amb una aportació de 90.000 euros a la iniciativa; s’instal·laran 116 punts fixos de recollida i un total de 600 supermercats i mercats participaran en aquesta campanya a tota Catalunya, durant la setmana del 21 al 26 de novembre.

També serà possible participar a “El Gran Recapte d’Aliments” amb aportacions econòmiques a través de Línia Oberta, CaixaMòbil, caixers automàtics o mitjançant el bescanvi de Punts Estrella, sumant-se així a la web de la Fundació Banc dels Aliments.

El gran Recapte d’Aliments

Més informació sobre El gran Recapte d’Aliments…

Accepto les condicions d'ús.