INNOVACIÓ

La nova cartera digital CaixaWallet de ”la Caixa”

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

22 Desembre, 2011


”la Caixa” llança la cartera digital CaixaWallet. Es tracta d’un mitjà de pagament nou per comprar per internet, amb el qual els clients poden gestionar les targetes de manera agrupada mitjançant el servei de banca on-line Línia Oberta.
D’aquesta manera, ”la Caixa” es torna situar a l’avantguarda dels nous sistemes de pagament mitjançant tecnologies contactless o NFC amb els telèfons mòbils smartphones.

 

Avantatges de CaixaWallet per al client?
  1. El client pot associar CaixaWallet a una targeta o a un compte corrent de ”la Caixa” per poder fer les compres.
  2. Si s’ho estima més, pot comprar només amb el saldo disponible de CaixaWallet. En qualsevol moment podrà recarregar el saldo a través de Línia Oberta.
  3. Si el client ho vol, pot configurar CaixaWallet per a un sol ús. És a dir, permetre que només sigui operatiu durant un període no superior a 20 minuts, aproximadament. Sempre es podrà tornar a configurar des de Línia Oberta.
  4. Quan el client vulgui fer una compra per internet només caldrà que teclegi el nou número de CaixaWallet en comptes del número de la targeta habitual o del compte bancari. D’aquesta manera es preserven les dades de les targetes i dels comptes dels clients.
CaixaWallet és el primer servei de “cartera digital” creat per una entitat financera a Espanya i s’avança a l’arribada d’altres marques globals que ja estan desenvolupant les seves pròpies carteres digitals. Suposa la primera aposta de ”la Caixa” en l’àmbit dels wallets o “carteres digitals”, un àrea d’innovació amb gran potencial per les possibilitats de combinació que té amb els nous mitjans de pagament contactless i els smartphones.
CaixaWallet es pot configurar a través de Línia Oberta, el canal de banca on-line de l’entitat. És un servei gratuït i sense comissions.
Accepto les condicions d'ús.