30 Març, 2012

Tota la informació sobre el sistema de pagament contactless, al web de ”la Caixa”


Coneix tota la informació sobre el sistema de pagament contactless (sense contacte) en la nova secció del web de ”la Caixa”: targetes contactless.

Al nou portal:

  • Et podràs informar sobre com funciona aquest nou mètode de pagament i conèixer-ne els avantatges principals.
  • Sabràs com són les noves targetes contactless i els nous caixers de ”la Caixa” ja adaptats a aquesta tecnologia.
  • Podràs demanar on-line una targeta de prepagament contactless, només si ja ets client de Línia Oberta, la banca per internet de ”la Caixa”.
  • Coneixeràs com s’identifiquen els comerços i caixers que ja disposen del sistema contactless.
  • Et podràs descarregar l’accés a l’aplicació mòbil, on podràs localitzar els comerços que tinguin contactless.
  • I si tens un comerç, coneixeràs els avantatges principals de fer servir un TPV contactless al teu establiment.

També pots accedir al portal amb el mòbil, a través del codi QR següent:

La seguretat de les targetes contactless està del tot garantida. ”la Caixa” avala el bon ús d’aquest tipus de targetes amb el servei CaixaProtect®, una cobertura que protegeix tots els clients davant de possibles usos fraudulents dels seus mitjans electrònics de pagament.

El funcionament de la targeta contactless és més pràctic i senzill que les targetes actuals de banda magnètica: pel sol fet d’acostar la targeta al lector contactless del comerç o del caixer, podràs fer l’operació. El sistema és més ràpid i còmode per a l’usuari ja que, si té una sola targeta, no cal ni treure-la de la cartera… És semblant al sistema Via T utilitzat en autopistes i aparcaments.

Barcelona és la primera gran ciutat europea a utilitzar la tecnologia contactless, amb un total d’1 milió de noves targetes, 15.000 terminals de pagament nous i 500 caixers adaptats amb el nou lector de targetes sense contacte.