ECONOMIA

”la Caixa” lidera el rànquing de responsabilitat i govern de MERCO

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

26 Abril, 2012


”la Caixa” ha rebut el primer premi en la categoria de Responsabilitat i Govern de l’informe MERCO (Monitor Empresarial de Reputació Corporativa), un instrument d’avaluació que, des de l’any 2001, fa una radiografia de les empreses espanyoles.

CaixaBank va continuar treballant el 2011 per oferir el servei més bo i més complet als clients, juntament amb el compromís de donar suport als emprenedors i les pimes, i a la inclusió en el mercat laboral de persones i col·lectius en risc d’exclusió social.

L’entitat aposta per l’estabilitat laboral entre els empleats i per potenciar el desenvolupament personal i professional de la plantilla. A més, el compromís social és un dels valors fonamentals del Grup i, per aquest motiu, ”la Caixa” va aportar 500 milions a l’Obra Social l’any 2011.

Segons Jaume Giró, director executiu de ”la Caixa” i director general adjunt de CaixaBank: «no hi ha cap empresa responsable sense una gestió responsable. Gestionar amb responsabilitat és gestionar amb transparència, integritat i coherència tots els actius tangibles i intangibles de l’organització. Això és el que procurem fer cada dia en el Grup ”la Caixa”».

MERCO ofereix, des de l’any 2001, un estudi detallat de l’entramat empresarial espanyol que es caracteritza pel rigor metodològic. Els criteris de ponderació es poden consultar a: www.merco.info

Veure els resultats de la 12a Edició de MERCO a Espanya

Accepto les condicions d'ús.