SOSTENIBILITAT

Els empleats de “la Caixa” es mobilitzen contra la pobresa infantil

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

18 Juny, 2012


Amb motiu del Dia del Voluntari de ”la Caixa”, aquest dissabte 16 de juny s’ha celebrat una jornada esportiva en 27 ciutats d’arreu d’Espanya, en la que han participat infants en risc d’exclusió social del programa CaixaProinfància i fills i filles d’empleats de ”la Caixa”. Aquesta jornada organitzada pels voluntaris de ”la Caixa” s’ha celebrat amb el lema Tu pots fer que sigui un gran dia.

Ha consistit en un torneig de futbol, una acció conjunta en la qual, en total, han col·laborat 27 associacions i 1.000 voluntaris de ”la Caixa” i hi han participat 2.300 infants en risc d’exclusió social. La jornada s’emmarca dins de la segona edició del Dia del Voluntari de ”la Caixa”

La jornada es duu a terme amb la voluntat que la col·laboració entre les associacions de voluntaris i les entitats socials que actuen a CaixaProinfància es consolidi i perduri en el temps.

L’any passat, el primer que es va fer el Dia del Voluntari, hi van participar un total de 836 voluntaris que, amb la seva acció, van beneficiar 2.151 persones. Va ser una jornada solidària en què es van fer diferents accions socials, educatives, mediambientals i culturals, com ara una excursió a Montserrat amb joves amb discapacitat intel·lectual, la neteja de les platges de Màlaga o una visita nocturna a la mesquita de Còrdova amb nens i nenes en risc d’exclusió social. Enguany fem un pas endavant amb una única activitat comuna en 27 ciutats.

L’Obra Social ”la Caixa” va posar en marxa fa sis anys el Programa de Voluntariat de ”la Caixa” amb un objectiu doble: d’una banda, potenciar el desenvolupament intern i el creixement organitzatiu de les entitats socials per gestionar-ne eficaçment el voluntariat i, de l’altra, sensibilitzar i mobilitzar els 27.000 empleats del Grup ”la Caixa” i el personal jubilat, per dur a terme accions de voluntariat que ajudin a millorar el seu entorn proper.

Més informació a la nota de premsa de la jornada esportiva del Dia del Voluntari de ”la Caixa”

Accepto les condicions d'ús.