SOSTENIBILITAT

Festa exclusiva per als clients del Club Ara a PortAventura

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

07 Agost, 2012


Els dies 15 i 16 de setembre, PortAventura viurà unes jornades exclusives per a tota la família. Els clients del Club Ara —el club de ”la Caixa” amb programa de productes i serveis dissenyats per a les persones de més de 65 anys— podran accedir a comprar fins a 8 entrades per persona a un preu de 15 € cadascuna.

Les entrades es poden adquirir a través de Ticketmaster o dels caixers de ”la Caixa” amb qualsevol targeta financera de l’entitat, com també a les taquilles de PortAventura, presentant el carnet del Club Ara.

Durant la festa, els assistents podran gaudir d’un entorn ideal per a tota la família distribuït en sis àrees temàtiques plenes d’atraccions, espectacles, comerços i restaurants, i conèixer les noves atraccions de PortAventura:

  • Shambhala, la muntanya russa més gran i ràpida d’Europa
  • Escola de conducció, perquè els petits es diverteixin aprenent les normes de circulació

La festa de PortAventura per als clients i familiars del Club Ara també ofereix altres serveis i avantatges: un mapa del parc personalitzat amb els punts d’informació del Club Ara, preus especials i econòmics als restaurants del parc, descomptes en hotels i una fotografia familiar de regal, entre d’altres. Per a reserves, cal trucar al telèfon 902 20 22 20 i identificar-se com a membre del Club Ara.

*Places limitades i subjectes a la disponibilitat de tarifes. Oferta no acumulable a d’altres promocions. El titular de la reserva ha de ser titular de la targeta del Club Ara. És imprescindible presentar la targeta a la recepció de l’hotel el dia de l’arribada.

**Un màxim de 2 habitacions per reserva.

Pots trobar més informació a:

Accepto les condicions d'ús.