SOSTENIBILITAT

Més de 4.400 empleats de “la Caixa” participen com a voluntaris en activitats solidàries

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

14 Agost, 2012


En els sis primers mesos de 2012, els més de 4.400 treballadors de “la Caixa” de tot el país compromesos amb el programa de Voluntariat de “la Caixa” han realitzat 1.087 accions de voluntariat. En total, la participació acumulada ha estat de 8.300 voluntaris i més de 39.134 beneficiaris.

Durant l’any 2011, més de 4.000 empleats de “la Caixa” van realitzar 1.662 accions de voluntariat amb la participació acumulada de 15.459 voluntaris i més de 107.003 beneficiaris. En els 6 anys de funcionament del programa, el nombre d’implicats en aquesta iniciativa ha crescut contínuament. Cada vegada més empreses promouen el voluntariat entre els seus empleats.

Els objectius del programa de Voluntariat de “la Caixa” són:

  • fomentar el voluntariat entre els més de 27.000 empleats del grup (personal empleat, jubilat i els seus familiars)
  • realització d’accions de voluntariat en benefici de la societat, a través de les diferents associacions de voluntaris “la Caixa” presents al territori espanyol
  • contribuir a la millora dels sistemes de gestió del voluntariat de les entitats socials sense ànim de lucre que treballen amb voluntaris.

Les activitats més habituals en les que participen els voluntaris van des de l’acompanyament a gent gran i nens hospitalitzats, fins a l’organització de jornades amb col·lectius amb discapacitats o en risc d’exclusió social.

Coneix els testimonis dels Voluntaris “la Caixa” i visita el web del Voluntari

Més informació sobre el Balanç del programa de Voluntariat de “la Caixa” a la Sala de Premsa de l’Obra Social ”la Caixa”

Accepto les condicions d'ús.