SOSTENIBILITAT

Mari Paz, una beneficiària del Programa Incorpora

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

06 Setembre, 2012


A l’Obra Social “la Caixa”, a través del programa Incorpora, promovem la creació de llocs de treball per a persones amb dificultats per integrar-se al mercat laboral . La protagonista de la campanya de comunicació que es posa en marxa aquest mes de setembre serà una beneficiària real del programa: Mari Paz Valero.

L’objectiu de la campanya és mostrar a la societat que, gràcies a les oportunitats que ofereix Incorpora, una persona amb discapacitat com la Mari Paz és molt capaç d’inserir-se laboral i socialment. Mari Paz ha trobat la seva oportunitat laboral al Centre de Recerca Matemàtica ubicat a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Des de la posada en marxa d’Incorpora més de 54.000 persones com Mari Paz han gaudit d’una oportunitat laboral en alguna de les prop de 20.000 empreses col·laboradores amb el programa.

Més informació sobre la integració laboral promoguda per l’Obra Social “la Caixa”

Coneix la història de Mari Paz

Accepto les condicions d'ús.
SOSTENIBILIDAD

Mari Paz, una beneficiaria del Programa Incorpora

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

06 Setembre, 2012


En la Obra Social ”la Caixa”, a través del programa Incorpora, promovemos la creación de puestos de trabajo para personas con dificultades para integrarse en el mercado laboral . La protagonista de la campaña de comunicación que se pone en marcha este mes de septiembre será una beneficiaria real del programa: Mari Paz Valero.

El objetivo de la campaña es mostrar a la sociedad que, gracias a las oportunidades que ofrece Incorpora, una persona con discapacidad como Mari Paz es muy capaz de integrarse laboral y socialmente. Mari Paz ha encontrado su oportunidad laboral en el Centro de Investigación Matemática ubicado en la Universidad Autónoma de Barcelona. (més…)

Accepto les condicions d'ús.