SOSTENIBILITAT

”la Caixa” i InfoJobs promouen la integració de persones en risc d’exclusió social

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

24 Octubre, 2012


Oferta responsableL’Obra Social ”la Caixa” promou, a través del programa Incorpora, la creació de llocs de treball per a persones en risc o situació d’exclusió social.

L’entitat acaba de signar un acord amb InfoJobs, el web privat d’ofertes laborals líder a l’Estat espanyol i Europa, que té un equip de 250 professionals i, ara mateix, ofereix 76.623 llocs vacants a 9.553 empreses, amb l’objectiu d’afavorir la integració en el món laboral de les persones amb risc d’exclusió a través de l’anomenada “Oferta responsable”.

D’aquesta manera, InfoJobs oferirà, a les empreses que vulguin accedir a una borsa de treball amb persones que estan en situació o risc d’exclusió social, la possibilitat de publicar de franc les ofertes que tinguin en el web d’Incorpora.

Amb Incorpora, la integració és molt senzilla
Aquesta aliança representa una alternativa per augmentar el valor social de totes les empreses que publiquen ofertes sota el segell d’Oferta responsable.

Els tècnics en inserció fan més fàcil el procés d’integració, ja que afavoreixen una relació laboral profitosa i satisfactòria entre l’empresa i el treballador:

  • L’empresa publica una oferta i rep una selecció de perfils.
  • La companyia analitza aquests perfils i decideix a qui vol entrevistar.
  • Els tècnics d’Incorpora ofereixen un servei d’intermediació i acompanyament a mida.

Més informació, en la nota de premsa

Accepto les condicions d'ús.