SOSTENIBILITAT

Un milió d’euros per a l’Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

11 Octubre, 2012


Més de 200 empreses espanyoles s’han adherit a l’Aliança Empresarial liderada per “la Caixa” per lluitar contra la mortalitat infantil als països de renda baixa, que ha permès vacunar més de 100.000 nens.

L'Aliança Empresarial per a la Vacunació InfantilL’Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil és una iniciativa de responsabilitat social empresarial pionera a Europa que canalitza les aportacions a GAVI Alliance, organisme dirigit a promoure la vacunació infantil als països de baixa renda, i que ja ha recaptat més d’un milió d’euros.

”la Caixa”, a través de l’Obra Social, es va convertir el 2008 en col·laboradora estratègica i primer soci privat a Europa de GAVI. A part de les seves aportacions i la dels seus empleats, l’entitat va crear l’Aliança Empresarial per impulsar les donacions al nostre país.

Des del 2000, GAVI ha vacunat a 326 milions d’infants i evitat 5,5 milions de morts prematures segons càlculs de l’Organització Mundial de la Salut.

La iniciativa persegueix col·laborar en la consecució del quart Objectiu de Desenvolupament del Mil·lenni en matèria de salut infantil, reduint la mortalitat infantil en dos terços abans de l’any 2015.

Més informació a la nota de premsa.

Accepto les condicions d'ús.