SOSTENIBILITAT

Coneix tot el que fem gràcies a tu

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

01 Març, 2013


Gràcies a totes les persones que han posat l’ànima per fer de l’Obra Social ”la Caixa” l’obra social més gran del país, mantenim ferm el nostre compromís: aconseguir una societat amb més oportunitats per a tothom.



Amb l’objectiu d’ajudar les persones que més ho necessiten i donar resposta a les necessitats creixents de la nostra societat, impulsem projectes de caràcter local a través de les nostres línies d’actuació:

  • Atenció social a col·lectius vulnerables: promovem diferents iniciatives per ajudar a eradicar la pobresa infantil, afavorir la inclusió social dels col·lectius amb dificultats i fomentar el desenvolupament en poblacions desafavorides.
  • Construïm el futur: donem suport a projectes que propiciïn el progrés i el benestar de tota la societat i apostem per l’educació dels joves, la recerca i la conservació del planeta.
  • Difusió de la cultura i la ciència: treballem per fer que la ciència, l’art, la música, el teatre i les humanitats siguin accessibles a tots els públics.

L’any 2012 hem desenvolupat 42.000 activitats i hem mantingut el mateix pressupost per cinquè any consecutiu, 500 milions d’euros.

Consulta aquí la guia de la teva província i coneix totes les actuacions que duem a terme molt a prop teu.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari