SOSTENIBILITAT

Nou format de l’Informe Mensual de maig

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

21 Maig, 2013


Amb aquest número de maig del 2013, l’Informe Mensual de “la Caixa” inicia una nova marxa després de més de 33 anys de presència ininterrompuda com a observatori fidel de la realitat econòmica espanyola i internacional.

INFORME MENSUAL - MAIG 2013

L’Informe Mensual (IM) canvia en fons i en forma per tractar d’oferir a la societat un millor servei, adequat a les necessitats del moment, pel que fa als continguts, i a les potencialitats dels nous mitjans de comunicació, pel que fa al continent.

  • El nou IM reforça l’anàlisi de l’entorn econòmic, examinant cada mes en els Focus  algunes de les qüestions més candents. Els Focus pretenen il·lustrar i discutir amb un cert detall temes una mica més especialitzats, però importants, que complementen l’examen de l’evolució de les principals magnituds econòmiques i financeres i la presentació de les perspectives econòmiques.
  • L’anàlisi de la conjuntura és ara més sintètica.
  • Mitjançant el tractament tipogràfic dels encapçalaments, es permet una lectura ràpida d’aquestes seccions, i les notes al marge, que complien, amb anterioritat, aquesta funció, s’utilitzen ara, seguint la coneguda màxima que, en moltes ocasions, una imatge val més que mil paraules, per incrementar l’ús de gràfics.
  • En l’elaboració de l’IM, l’elecció del tema del Dossier és sempre una qüestió determinant. Per a aquest número, que és molt singular, el tema triat és especialment apropiat i oportú: el concepte de PIB potencial, les dificultats per mesurar-lo correctament i el seu impacte en el disseny i en l’execució de les polítiques econòmiques.

Per més informació, pots visitar la web de l’Informe Mensual, núm. 368 de maig de 2013 o pots seguir a Twitter @laCaixaResearch

Accepto les condicions d'ús.