SOSTENIBILITAT

Coneixes els ecoConsells de ”la Caixa” sobre el medi ambient?

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

05 Juny, 2013


”la Caixa” és una empresa compromesa amb la societat i el medi ambient. Arran d’aquest interès per impulsar una consciència global més verda, disposem de la iniciativa ecoCaixa, destinada a potenciar els valors mediambientals. El compromís de tenir cura de la natura comença per implicar clients i empleats per avançar conjuntament cap a un món menys contaminat i més responsable.

Actualment, totes les oficines de ”la Caixa” tenen l’ecoEtiqueta, un reconeixement que la Generalitat de Catalunya atorga pel bon comportament mediambiental de l’entitat. I és que ”la Caixa” no duu a terme cap activitat que suposi un impacte directe rellevant sobre el medi ambient, i fomenta pràctiques empresarials adreçades a estalviar energia.

I de manera individual, què proposa ”la Caixa” per seguir un estil de vida més ecològic? El portal ecoCaixa suggereix unes quantes idees per millorar el medi ambient:

  • Substituir el correu postal tradicional per la correspondència electrònica, com per exemple en el cas dels extractes bancaris.
  • Separar els residus en els contenidors específics, marcats amb un color diferenciat.
  • Desconnectar els aparells elèctrics quan no es fan servir, per evitar que continuïn consumint energia.

Els ecoConsells de ”la Caixa” són petits gestos que, en mans de tothom, ajudaran a preservar el medi ambient.

A més, ”la Caixa” va llançar aquest abril els ecoPréstecs Estrella, una nova línia per impulsar el finançament de productes d’ús quotidià respectuosos amb el medi ambient.

Quin altre ecoConsell ens podries explicar?

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari