SOSTENIBILITAT

Tercera edició del Dia del Voluntari de ”la Caixa”

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

10 Juny, 2013


Voluntaris de ”la Caixa” comparteixen una jornada d’esport i emoció amb més de 4.000 infants en situació de vulnerabilitat

Amb el lema «Vine a compartir un somriure», prop de 700 voluntaris de l’entitat, a través de 34 associacions de voluntaris, han organitzat una jornada que ha consistit en diverses activitats lúdiques i esportives en 31 ciutats de tot Espanya.

L’acció s’ha desenvolupat en col·laboració amb les entitats socials que ja treballen en el programa CaixaProinfància, amb unes línies d’actuació centrades en l’atenció a la infància en situació de pobresa i exclusió social.

En les activitats esportives s’han format equips mixtos en què han participat infants en situació de vulnerabilitat al costat de fills d’empleats de ”la Caixa”. L’Obra Social hi ha aportat l’equipament esportiu per als infants.

Durant els set anys de funcionament del programa de Voluntariat, el nombre d’implicats en la iniciativa de voluntariat corporatiu ha augmentat contínuament. Avui dia, ja són 5.000 els voluntaris de ”la Caixa” (empleats, familiars i jubilats de l’entitat) que participen en accions solidàries. Entre les més habituals, l’acompanyament a gent gran i infants hospitalitzats, i l’organització de jornades amb col·lectius amb discapacitats o en risc d’exclusió social.

Vols veure el vídeo del Dia del Voluntari 2012?

Més informació del Dia del Voluntari de ”la Caixa”, a la nota de premsa

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari