SOSTENIBILITAT

Dia de l’Accionista CaixaBank

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

18 Juliol, 2013


CaixaBank ha celebrat el Dia de l’Accionista amb diversos esdeveniments a tot Espanya. Amb aquesta iniciativa, pionera a l’Estat, més de cinc-cents Accionistes van tenir l’oportunitat de visitar espais emblemàtics vinculats a l’entitat, i també conèixer-ne les participades o visitar la seu social a Barcelona.

Dia de l'Accionista CaixaBank

Aquesta iniciativa s’emmarca dins de l’àmplia oferta que l’entitat ofereix als Accionistes en els àmbits d’informació, atenció, formació o avantatges:

  • Informació a l’Accionista: la revista Accionistes i informes diaris, setmanals i mensuals sobre l’evolució de l’acció, la companyia i els mercats, que permeten la subscripció  on-line a través de la pàgina web de CaixaBank.
  • Avantatges exclusius per a Accionistes: entre d’altres, l’exempció de comissions en la compra, l’administració i la custòdia d’accions de CaixaBank dipositades a l’entitat; el Compte Inversió Accions CaixaBank; la Targeta Accionista CaixaBank, gratuïta per a Accionistes que tinguin un mínim de 1.000 accions de CaixaBank; ofertes i avantatges en productes de la llar i el lleure, etc.
  • Aula, Formació per a Accionistes: permet ampliar coneixements en temes financers a través de diverses iniciatives presencials i on-line.
  • Comitè Consultiu de CaixaBank: format per 17 Accionistes representatius de la base accionarial que ofereixen opinions i propostes sobre la comunicació entre l’entitat i l’accionariat.

Si vols més informació sobre aquestes iniciatives, pots visitar l’Espai de l’Accionista del web corporatiu de CaixaBank.

Dia de l'Accionista CaixaBank

Accepto les condicions d'ús.