SOSTENIBILITAT

Dani Martín protagonitzarà la Gira LKXA 2013

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

20 Setembre, 2013


LKXA, el programa jove de CaixaBank, ha presentat la Gira LKXA d’aquest any, protagonitzada per Dani Martín en 12 concerts únics a Espanya.

D’aquesta manera, LKXA patrocina per setè any consecutiu una gira musical en la qual el comú denominador continua sent el suport als artistes i grups espanyols. Tampoc no canviaran els avantatges per als clients que pertanyen al programa LKXA: un 20% de descompte en el preu de les entrades als concerts i la possibilitat de conèixer personalment l’artista en els meet & greet que se celebraran abans de cada actuació. Per a cadascun dels concerts, es realitzarà un sorteig en què 10 clients i un acompanyant podran assistir al concert i conèixer Dani Martín. A més, el concert que es farà al Sant Jordi Club de Barcelona es podrà seguir via streaming a la pàgina de LKXA a Facebook.

A diferència de la Gira LKXA 2012, en la qual van participar diversos artistes, la Gira 2013 estarà protagonitzada per un sol cantant, Dani Martín. En anys anteriors, LKXA també va patrocinar la gira de Maldita Nerea (2011), Pereza (2010) o El Canto del Loco (2009 i 2008).

La Gira LKXA 2013 constarà de 12 concerts en diferents ciutats i la venda de les entrades es realitza a través de Ticketmaster.

Accepto les condicions d'ús.