SOSTENIBILITAT

Recollida d’aliments per a la infància

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

15 Octubre, 2013


L’Obra Social ”la Caixa” comença avui la campanya de recollida d’aliments “Dóna el millor de tu” contra la pobresa infantil (fins al 15 de novembre). Mitjançant la plataforma de microdonatius de ”la Caixa”, qualsevol persona pot fer aportacions que es destinaran íntegrament a Creu Roja Espanyola. Amb aquesta acció, les dues entitats pretenen ampliar el nombre de nens que reben ajuda actuant sobre una de les seves necessitats bàsiques: l’alimentació.

L’actual conjuntura econòmica fa que la lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social s’hagin convertit en un dels reptes més importants de la societat. L’Obra Social ”la Caixa” lluita per una societat de la qual ningú no se senti exclòs i en què tots els nens es beneficiïn d’una alimentació digna.

Quan donem aliments per a les famílies que viuen en situacions de pobresa, també estem donant el millor de nosaltres. Participa en la recollida d’aliments per lluitar contra la pobresa infantil. Entra al web de microdonatius de ”la Caixa” i dóna el millor de tu.

Dóna el millor de tu fent un donatiu contra la pobresa infantil

Accepto les condicions d'ús.