03 Desembre, 2013

CaixaBank premia amb 10.000 euros als creadors d’una aplicació per a connectar usuaris mitjançant NFC


La FinAppsParty 2013, la marató de desenvolupament d’aplicacions mòbils financeres de CaixaBank, ja té guanyadors. El primer premi, dotat amb 10.000 euros, ha estat atorgat a un equip format per quatre joves desenvolupadors per haver creat una aplicació per moneders mòbils.

Joan Espasa, de Sant Feliu de Guíxols (Girona), Joan Esporrín, de Girona, Oriol Botiguer,de Tordera (Barcelona), i Ángel Gómez, de Barcelona, són els membres de “Foobar”, l’equip que ha resultat guanyador del certamen, amb una aplicació que funciona com moneder virtual o wallet i que permet publicar les compres realitzades amb NFC. D’aquesta manera, els usuaris poden recomanar a ofertes i comerços a altres usuaris. A més, l’aplicació compta amb un sistema de gamificació per fidelitzar els clients.

El segon premi, de 3.000 euros, ha estat per l’equip format per Esteve Aguilera, de Capmany, i Jesús Arenas, Roc Boronat i Ana Díaz, de Barcelona, que ha dissenyat un prototip d’aplicació per a la gestió financera de pimes i autònoms que facilita l’emissió de factures .

Finalment, el tercer premi, de 1.000 euros, ha recaigut sobre un equip format per Daniel Devesa Derksen-Staats, de Xàbia (Alacant), Carles Iborra i Isaac Jordana, tots dos de Sant Cugat del Vallès, i Víctor Asos, de Terrassa, que han creat una aplicació per simplificar la liquidació de deutes entre un grup d’amics que participen en un projecte, com un viatge o un regal.

Deixa un comentari

La teva dirección de correu no será publicada Els camps necesaris están marcats *