INNOVACIÓ

”la Caixa” estrena web d’anàlisi i previsions econòmiques

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

10 Desembre, 2013


Fidel al compromís i la tradició de recerca i divulgació econòmiques, i més a prop que mai dels seus lectors i de les noves tecnologies, l’Àrea d’Estudis i Anàlisi Econòmica estrena web: www.lacaixaresearch.com.

Nou web de l'Àrea d'Estudis i Anàlisi Econòmica de "la Caixa"

El nou web pretén donar un millor servei a les persones que diàriament consulten les anàlisis i previsions de l’Àrea sobre l’actualitat econòmica i financera d’Espanya, Europa i el món, tot oferint una reestructuració exhaustiva del contingut i una optimització del disseny a fi de fer-los més accessibles, intuïtius i dinàmics per a l’usuari.

A la pàgina principal del nou web hi destaquen:

  • Una primera secció amb temes clau sobre els quals s’articulen diversos articles i monogràfics especialment rellevants del panorama econòmic actual, com ara la unió bancària europea, la política monetària o l’oportunitat que suposen les exportacions per a la recuperació d’Espanya.
  • Un accés directe als darrers articles publicats, organitzats per àrees d’interès: economia espanyola, economia europea, economia internacional i mercats financers i banca.
  • Un gràfic d’indicadors i previsions, amb dades customitzables sobre el creixement del PIB, els tipus d’interès i la inflació.
  • Un menú de navegació clar i usable per tal d’arribar fàcilment al contingut per tipus de publicació, temàtica i sector, àrea geogràfica o autor.
  • Un cercador avançat per paraula clau o filtre, per simplificar la navegació a l’usuari i perquè la seva experiència al web sigui tan senzilla i satisfactòria com sigui possible.

Continuem donant servei als nostres seguidors de Twitter a través de @laCaixaResearch i posant a disposició de tots usuaris un servei de subscripció perquè puguin rebre amb regularitat comunicacions per correu electrònic dels nous articles i informes publicats. D’altra banda, el nou web de ”la Caixa” Research ha estat dissenyat perquè sigui 100% responsive i, per tant, adaptable a tots els dispositius des del quals s’hi accedeixi, ja sigui un ordinador, un tablet o un smartphone.

Amb aquest canvi, l’Àrea d’Estudis i Anàlisi Econòmica de ”la Caixa” pretén continuar creant i divulgant coneixement dins i fora de l’entitat, estimulant el debat sobre els grans reptes de l’entorn socioeconòmic del nostre temps i donant suport a les àrees de negoci del Grup, sense renunciar al rigor científic i metodològic, però un mica més a prop dels seus usuaris i de les noves tecnologies.

Us convidem a visitar el nou web www.lacaixaresearch.com.

Accepto les condicions d'ús.