ECONOMIA

Confirmació online dels esborranys de la renda 2013

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

25 Abril, 2014


Per a més comoditat, els clients de CaixaBank poden confirmar els esborranys de la renda 2013 a través de la xarxa de caixers automàtics i del servei Línia Oberta a més de a les oficines.

El termini per confirmar els esborranys acaba el 30/06/14 tant si el resultat de la declaració és d’ingressar com si és amb dret de devolució:

Canal
Caixers automàtics Mitjançant la lectura del codi de barres de l’esborrany
Línia Oberta Introduint les dades indicades al document

 

Si el resultat de l’esborrany és d’ingressar, el pagament es pot realitzar:

• Per la totalitat
• Fraccionat en dues quotes del 60% i 40%

El pagament per la totalitat, o del primer termini si es fracciona, es pot realitzar:

• Amb càrrec en compte o targeta de crèdit
Mitjançant domiciliació, amb càrrec en compte el 30/06/14. En aquest cas, la presentació de l’esborrany l’ha de realitzar abans del 25/06/14 a través de Línia Oberta (el servei connecta amb la pàgina web de l’AEAT. No cal que el client disposi del certificat digital).

El pagament del segon termini de l’esborrany es pot domiciliar en el moment en què es paga el primer o en el moment en què el client realitza la presentació de l’esborrany a través dels canals electrònics. El càrrec en compte es realitzarà el dia 5/11/14.

Els clients poden accedir a la seva informació fiscal a través dels caixers automàtics i del servei Línia Oberta.

L’Agència Tributària enviarà esborranys als contribuents que el van sol•licitar a la declaració de renda o van confirmar el seu esborrany de la declaració l’any passat.

Els contribuents que no ho van fer i ara vulguin rebre’l, poden sol•licitar-lo online fins al 30/06/14 a www.agenciatributaria.es

Accepto les condicions d'ús.