SOSTENIBILITAT

‘Cruyff Court Xavi Hernández’, ajuda a nens desfavorits a través del futbol

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

13 Agost, 2014


El futbol no és només un esport de masses, sinó que també pot promoure valors com la responsabilitat, la integració, el joc en equip i prevenir el sedentarisme o l’obesitat infantil. Amb aquest objectiu van néixer el 2003 els Cruyff Courts, petits camps de futbol destinats a nens i joves en risc d’exclusió social.

Iniciativa Cruyff Courts Xavi Hernández

Xavi Hernández, ambaixador de l’Obra Social ”la Caixa ”, Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària ”la Caixa ” i Johan Cruyff, fundador de la Fundació Cruyff, han signat avui un acord per crear el novè Cruyff Court a Espanya, que serà el Cruyff Court Xavi Hernández. El camp s’ubicarà en el bari de Can Tusell de Terrassa, localitat natal del centrecampista del Barça.

Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure destinats a nens i joves desafavorits per inculcar-los valors com el respecte o la integració, que es troben dins les 14 regles de Johan Cruyff. El primer Cruyff Court va néixer el novembre de 2003 a Lelystad (Països Baixos) i actualment n’hi ha 185 a tot el món. Aquesta iniciativa va ser reconeguda l’any passat amb el Premi Caritat de la UEFA.

Amb aquest nou acord, Xavi Hernández i l’Obra Social ”la Caixa ” reafirmen el seu suport a col·lectius desafavorits, especialment nens i joves en situació de vulnerabilitat. La nostra entitat aportarà a aquest projecte 30.000 euros, mentre que el centrecampista del Barça en serà la imatge.

Si estàs interessat obtenir més informació sobre els Cruyff Courts o col·laborar amb aquesta iniciativa social, t’animem a visitar el seu web.

Més informació a la nota de premsa de l’Obra Social “la Caixa”.

Accepto les condicions d'ús.