SOSTENIBILITAT

Més de 4.000 menors en risc d’exclusió participen en el Dia del Voluntari de “la Caixa”

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

23 Octubre, 2014


Segons diferents informes, més de 2.300.000 menors de 16 anys viuen sota el llindar de la pobresa. Una realitat devastadora que afecta directament les seves vides i que influeix negativament en el seu desenvolupament i el seu aprenentatge.

Davant d’aquesta situació, “la Caixa” centra el Dia del Voluntari de “la Caixa” en contribuir en el progrés personal i social, i en l’alegria d’aquests nens i nenes oferint-los una jornada d’esports, jocs i activitats artístiques.Així, el passat 18 d’octubre es va celebrar una acció conjunta en 30 ciutats i municipis de tot Espanya a la que, en total, han col·laborat més de 800 voluntaris i han participat 4.500 nens i nenes en risc d’exclusió social.

El Dia del Voluntari de “la Caixa” suma esforços entre tots els empleats voluntaris, els seus familiars i jubilats de l’entitat juntament amb les entitats socials que ja col·laboren amb el programa CaixaProinfància de l’Obra Social “la Caixa”, que treballa per evitar l’exclusió social de menors en situació de vulnerabilitat.

Més informació sobre l’acció, a la nota de premsa i al web de Voluntaris

Accepto les condicions d'ús.