INNOVACIÓ

Barcelona acollirà el congrés sobre el futur dels mitjans de pagament

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

31 Març, 2015


Quin és el futur dels mitjans de pagament? Quin paper jugarà el big data en el negoci financer? Què pot aportar la innovació tecnològica a la banca? Aquestes són només algunes qüestions que més d’un centenar de representants d’entitats financeres i especialistes tecnològics de tot el món analitzaran els propers 13 i 14 d’abril a Barcelona.

Es tracta del congrés internacional sobre el futur dels mitjans de pagament “Innovation in Payments“ impulsat per CaixaBank, el World Savings and Retailing Banks Institute (WSBI) i el European Savings Bank Group (ESBG), una cita destinada a estudiar la revolució tecnològica que viu el sector bancari.

En total es desenvoluparan vuit panells amb ponents reconeguts a nivell global, tant del sector bancari com del tecnològic. En el primer grup destaca la presència de representants del Banc Central Europeu, Cecabank, l’Associació Alemanya de Caixes d’Estalvis o la Independent Community Bankers of America. Pel que fa al sector tecnològic, assistiran representants de Visa, PayPal, Global Payments, Compte Nickel, Cignifi, SWIFT o MyBank, empreses clau en la indústria dels mitjans de pagament.

L’analista expert Chris Skinner serà un dels conferenciants d’aquesta cimera internacional. Skinner, conegut pels seus coneixements en tendències de la banca digital, oficiarà una sessió sobre com la creativitat i la innovació són claus per al creixement de les organitzacions.

Accepto les condicions d'ús.