INNOVACIÓ

Nova convocatòria dels Premis EmprenedorXXI

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

10 Març, 2015


Emprendre no és fàcil. Només cal fixar-se en la història de Henry Ford, fundador de Ford Motor Company. Encara que el seu pare volia que continués amb el negoci de la granja familiar, ell es va centrar en la seva passió per la mecànica. Després d’uns anys treballant a Westinghouse com a mecànic i a la companyia Edison com a enginyer, va decidir muntar la seva primera empresa, Detroit Automobile Company, que aviat va acabar en bancarrota. Tanmateix, no es va rendir i pocs anys després va fundar la companyia Ford.

Per això, amb l’objectiu d’ajudar aquells emprenedors que estan iniciant el seu negoci, ”la Caixa” i el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, a través d’enisa, convoquen la novena edició dels Premis EmprenedorXXI. Aquests guardons, que s’han convertit en la iniciativa per a emprenedors més consolidada a Espanya, tenen com a objectiu identificar, reconèixer i acompanyar les empreses innovadores de recent creació amb més potencial de creixement al país.

Ets emprenedor? 9a edició dels Premis EmprenedorXXI

Ajuda econòmica i networking

Els Premis EmprenedorXXI ofereixen 400.000 euros en premis en metàl·lic per a aquelles empreses innovadores i amb elevat potencial de creixement. Així mateix, els guanyadors podran gaudir d’estades de formació i networking als principals bressols de la innovació: Cambridge (Regne Unit), Tel Aviv (Israel), Silicon Valley i Nova York (Estats Units).

Novetats principals

Des de la seva creació el 2007, els Premis EmprenedorXXI han rebut més de 3.900 candidatures i s’han premiat més de 195 empreses. Tanmateix, aquesta nova edició incorpora tres novetats significatives:

  • S’afegeix un nou sector en auge: l’agroalimentari.
  • Canvis en els requisits d’accés: les empreses que no han estat premiades en anys anteriors podran tornar-se a presentar i el premi Creixes-ciències amplia l’edat de participació fins als 10 anys.

Si estàs interessat a participar en aquesta nova edició dels Premis EmprenedorXXI, tens de termini fins al 10 d’abril per completar la teva candidatura, exclusivament de forma on-line, al web www.emprendedorXXI.es. Així mateix, et convidem a conèixer els guanyadors de l’última edició.

Accepto les condicions d'ús.