INNOVACIÓ

Descobreix els 3 guanyadors del primer repte FinApps Challenge

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

16 Juliol, 2015


A principis d’abril us vam llançar un desafiament virtual inèdit… i la vostra resposta ha estat sorprenent. El repte conegut amb el nom de FinApps Challenge consistia a presentar una idea original i útil per crear la millor app financera per a CaixaBank. El concurs ha estat tot un èxit: hi han participat més de 230 professionals del sector del mòbil i s’hi han presentat  58 projectes.

Guanyadors FinApps

La decisió del jurat no ha estat fàcil, ja que totes les propostes rebudes eren molt creatives. Tanmateix, després d’una llarga deliberació, ja coneixem els tres guanyadors de la primera FinApps Challenge. L’acte de lliurament d’aquests guardons va tenir lloc ahir per la tarda a Eurecat (Bdigital). Tots els premiats han rebut també una polsera VISA Contactless.

Els tres guanyadors d’aquest primer desafiament virtual que ha reunit programadors, estudiants i professionals del sector del mòbil són:

  • MI PAGA (premi: 2.000 euros). Aquesta app d’educació financera amb tecnologia NFC per a pagaments mòbils permet als pares (o tutors) fer una assignació des del seu compte bancari a l’smartphone dels seus fills. Mi paga, per tant, possibilita portar un control de la despesa i impulsar una cultura de l’estalvi.
  • WORKAROUND (premi: 1.500 euros). Es tracta d’un marketplace que reuneix professionals, autònoms i empreses. Mitjançant la geolocalització, aquesta eina permet a les persones del segment CaixaNegocis d’una àrea local trobar el preu i tota la informació de qualsevol servei que hi hagi al seu al voltant.
  • SOCIAL CHALLENGE (premi: 500 euros). Projecte wearable que integra responsabilitat social i esport. A través de l’exercici físic (caminar, córrer o anar amb bicicleta), l’usuari contribueix a l’Obra Social de ”la Caixa”. Així, com més calories crema, més ajuda el projecte que li interessa.

Guanyadors de FinApps Challenge

A més de la dotació econòmica, les tres iniciatives guanyadores s’uneixen a FinApps Community que, de la mà de ”la Caixa”, pretén fomentar la cultura de les aplicacions financeres i atreure el talent per al desenvolupament de la banca mòbil del futur.

Més informació si vols conèixer millor què és FinApps Community.

 

Actualització: des del 20/04/2017 la plataforma Finapps Community es migra a Inspira’ns!

Accepto les condicions d'ús.