INNOVACIÓ

Consells per treure el màxim partit a StockTactics

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

19 Agost, 2015


L’estiu representa per a moltes persones un canvi de rutina important. Passem més temps a l’aire lliure, principalment a la platja i a la piscina, per combatre millor la calor, i és el moment d’aquest viatge tan esperat. Així mateix, també és una bona època per dedicar més temps a conèixer les últimes novetats del mercat borsari. Per fer-ho de manera fàcil i des de qualsevol lloc, CaixaBank va llançar el 2013 StockTactics.

Aquesta comunitat, que ja supera els 11.200 inversors, està dirigida a qualsevol usuari, ja sigui un expert o simplement un usuari que s’està iniciant en l’apassionant món dels mercats financers. StockTactics és una xarxa social gratuïta en què podràs seguir les notícies sobre els mercats de valors, conèixer altres inversors, compartir i aprendre noves idees d’inversió, i participar en concursos i promocions.

Comenta l’actualitat amb altres inversors

A StockTactics podràs conèixer cada dia l’evolució dels diferents mercats: les pujades i baixades més destacades, i les principals notícies de la jornada, tant nacionals com internacionals. Així mateix, podràs interactuar amb altres inversors per comentar amb ells tota l’actualitat i debatre sobre estratègies d’inversió. Per fer-ho, només has d’utilitzar el símbol @ per esmentar altres usuaris i iniciar una conversa, o seguir-los si vols que les seves publicacions i els seus moviments apareguin en el teu timeline d’actualitat.

Utilitza les carteres per dissenyar les millors estratègies

En la secció “Carteres”, podràs crear i compartir les teves carteres amb la resta de la comunitat. Amb les carteres virtuals podràs provar, fer simulacions i aprendre quines són les millors estratègies, mentre que creant carteres reals podràs operar en el mercat real. Segueix les carteres d’altres usuaris per conèixer els seus moviments o esmenta-les amb el símbol * per comentar-les.

Compra i ven valors per millorar els teus coneixements

Interactuar amb els valors és igual de senzill. A StockTactics podràs seguir els valors que més t’interessen per conèixer-ne l’evolució i rebre informació quan s’incloguin o es venguin en alguna cartera. A més, tens la possibilitat d’esmentar qualsevol valor perquè el seu comentari aparegui en el mur del valor, i així fer més fàcil la interacció amb altres usuaris.

D’aquesta manera, seguint els diferents usuaris, carteres i valors, esmentant-los o responent a les publicacions d’altres inversors, StockTactics cobra vida i es converteix en el millor punt de trobada per a tots els que volen gaudir de la borsa i ampliar els seus coneixements. Perquè una bona informació i una bona estratègia poden ser decisives per tenir èxit en el mercat borsari.

Què esperes per formar part d’aquesta gran comunitat? Només has de fer clic aquí.

Accepto les condicions d'ús.