INNOVACIÓ

La FinAppsParty 2015 estarà dedicada als makers

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

13 Octubre, 2015


Si ets de les persones que gaudeix fent reparacions, construint, decorant o practicant qualsevol altra activitat identificada amb el “Fes-ho tu mateix” no hauries d’estranyar-te: l’ésser humà sempre ha tingut la necessitat de fer coses. Crear forma part de la naturalesa humana.

Si a aquesta necessitat de crear hi unim les noves tecnologies, tenim com a resultat el moviment maker: persones que revolucionen la indústria utilitzant les eines digitals i la col·laboració.

Els makers protagonitzaran la hackató FinAppsParty 2015

Per aquesta raó, la cinquena edició de la FinAppsParty estarà dedicada al desenvolupament d’aplicacions mòbils basades en la interacció amb el món físic. Aquesta marató de desenvolupament organitzada per CaixaBank i que té el suport d’Eurecat tindrà lloc a Barcelona els dies 6 i 7 de novembre durant 24 hores ininterrompudes.

Com a novetat d’aquesta cinquena edició de la FinAppsParty, els equips hauran de tenir almenys un participant millennial (persones nascudes entre 1980 i 1997).

Als equips participants se’ls lliurarà un kit de treball maker (microcontrolador, sensors, actuadors i material de connexió) perquè els serveixi d’ajuda durant el desenvolupament del seu prototip d’aplicació de nous serveis financers o socials per a dispositius mòbils que utilitzin el kit. A més, tindrà lloc un taller previ per treure el màxim partit del kit.

Els projectes presentats seran valorats per la seva innovació, funcionalitat, originalitat, usabilitat, etc. per un jurat integrat pels equips de CaixaBank i Eurecat.

Els equips participants competiran per 10.000 euros en premis i tindran el suport de mentors tècnics i de negoci. L’organització oferirà beques de desplaçament als participants no residents a la província de Barcelona.

Uneix-te al moviment maker i participa en l’experiència de la Millennial FinAppsParty Maker Edition. Hi ha 10.000 euros en premis!

Així va ser l’edició anterior:

Accepto les condicions d'ús.