INNOVACIÓ

Aquests són els tres projectes guanyadors de la FinApps Party 2015

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

24 Novembre, 2015


Ja tenim els tres projectes guanyadors de la FinApps Party 2015, la cinquena edició d’aquesta marató de desenvolupament organitzada per CaixaBank amb el suport d’Eurecat. L’esdeveniment, que es va celebrar del 6 al 7 de novembre a Barcelona, va comptar amb 27 equips i 110 participants provinents de set països diferents, però només hi podia haver un guanyador, que avui s’ha donat a conèixer després de la deliberació del jurat.

El projecte premiat? “PayBamboo”, una eina que simplifica el procés de pagaments compartits via app. El dispositiu presenta la quantitat que cal pagar i cada usuari paga la seva part des de la seva aplicació mòbil, mentre que l’app va mostrant la quantitat pendent fins que es completa el pagament. Guanyadors FinApps Party 2015

Però aquí no acaba la cosa: Botbusters és l’equip que es va alçar amb el segon premi en crear “Cuenta proyecto de tu vida”, una guardiola física que, a través d’una aplicació, permet fer ingressos virtuals amb l’objectiu d’estalviar per a un projecte en concret. 

I, finalment, el tercer lloc és per al projecte “Coing Coing”, una caixa física que actua de dipòsit intel·ligent de monedes i permet transformar els diners en metàl·lic en diners líquids en un compte corrent. 

Aquests han estat els premiats dels 27 projectes presentats després de 24 intenses hores de feina. Dels projectes finals, 6 estaven relacionats amb el pagament, 5 amb caixers i oficines, 4 amb estalvi, 4 amb Obra Social, 2 amb les assegurances i els altres 6 sobre diversos temes, però només tres podien sortir triomfadors i endur-se els premis de 6.000 €, 3.000 € i 1.000 €. Moltes felicitats!

Accepto les condicions d'ús.