SOSTENIBILITAT

L’Obra Social ”la Caixa” i el #GivingTuesday, contra la pobresa infantil

Temps de Lectura: 5 minutos

L’Obra Social ”la Caixa” i el #GivingTuesday, contra la pobresa infantil
Avatar

CaixaBank

01 Desembre, 2015


S’apropa el Nadal i, per tant, les compres nadalenques. En aquestes dates el consumisme es dispara, els centres comercials estan congestionats amb persones que busquen el millor regal i les neveres s’omplen d’aliments selectes.

No obstant això, en aquest context, convé aturar-se un moment i pensar en l’autèntic esperit del Nadal. Aquest és el motiu pel qual es va crear als EUA el 2012 el #GivingTuesday, sobretot com a contrapartida a dies com el Black Friday o el Cyber Monday, que promouen el consumisme i les compres abans de la festivitat.

És un moviment que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones, convertint el primer dimarts de desembre en un dia de donació mundial. En aquests tres anys la iniciativa s’ha anat estenent a altres països del món i en aquest 2015 arriba al nostre país per primera vegada.

El #GivingTuesday està gaudint d’una gran acollida a Espanya: més de 100 projectes i 80 organitzacions ja s’han registrat; entre les quals, l’Obra Social ”la Caixa”, que participa en el #GivingTuesday promovent la lluita contra la pobresa infantil.

Aquest projecte dóna suport a l’atenció continuada i a llarg termini dels més de 250.000 nens i nenes que reben ajudes de primera necessitat, entre les quals s’inclouen alimentació, higiene, equipament escolar, ulleres i audiòfons. Amb petites quantitats es poden aconseguir grans reptes:

1,20 €

Esmorzar saludable

4 €

Sessió de reforç educatiu

8 €

Material educatiu per a l’escola

15 €

Pack d’higiene mensual per a primera infància

Per col·laborar és tan fàcil com entrar al web i clicar a “HAZ TU DONACIÓN”. Pots fer el pagament de la quantitat que tu vulguis, ja sigui a través de targeta o per PayPal. Amb la teva donació, farem front a la pobresa infantil i aconseguirem que molts més nens i nenes rebin l’assistència que necessiten. Col·labora-hi ara!

Accepto les condicions d'ús.