SOSTENIBILITAT

501 #RunnersCaixaBank a la Marató Barcelona 2016

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

18 Març, 2016


Més de 20.000 corredors van omplir aquest diumenge els carrers de Barcelona amb motiu de la 38a edició de la Marató de Barcelona 2016. Es tracta de la 4a marató més important d’Europa, caracteritzada per un traçat totalment urbà que passa pels principals punts turístics de la ciutat. Entre els corredors, no van hi faltar els 501 empleats de CaixaBank i els 50 voluntaris, més els seus respectius familiars i amics, que es van congregar als diferents punts d’animació que va habilitar l’entitat.

Amb aquesta col·laboració, els empleats ajuden a reforçar els valors i el compromís de CaixaBank i dels seus professionals amb l’esport. Una cosa que seria impossible si no fos per l’elevat grau d’implicació de tota la xarxa de persones que conformen aquesta entitat, ja siguin voluntaris, treballadors, familiars, etc.

Entre les diferents activitats que es van organitzar, hi trobem:

  • Repte solidari: un espai dedicat a la solidaritat. S’hi va organitzar una activitat física per sumar minuts que es traduirien en cistelles d’aliments frescos per donar a l’entitat benèfica l’Hora de Déu. Gràcies a la gran quantitat de persones que van participar al nostre stand, es va aconseguir sumar un total de 768 minuts o, dit d’una altra manera, 768 lots benèfics.
  • Kids Race by CaixaBank: en la jornada prèvia a la Marató, els més petits també van poder gaudir d’una carrera juntament amb altres activitats paral·leles. Tots els participants d’aquesta prova van rebre un regal, una medalla i un diploma com a record.
  • Córner d’animació: CaixaBank va situar un córner d’animació al quilòmetre 37,4. Familiars i amics es van congregar en aquest punt per donar suport als empleats que participaven a la prova, acompanyats d’una magnífica animació musical.

El hashtag #RunnersCaixaBank va servir perquè tots els participants en la prova poguessin compartir la seva preparació i vivències abans, durant i després de la Marató.

Sense cap dubte, la Marató de Barcelona 2016 ha estat també un èxit rotund per a CaixaBank: tots els empleats van aconseguir creuar la línia de meta de la Marató, demostrant la seva gran capacitat de superació i il·lusió no només durant la prova, sinó també durant cada mes de preparació.

Felicitats campions!… ens veiem el 2017.

Accepto les condicions d'ús.