ECONOMIA

“La Meva Guardiola”: estalvia de forma periòdica per complir les teves il·lusions

Temps de Lectura: 5 minutos

“La Meva Guardiola”: estalvia de forma periòdica per complir les teves il·lusions
Avatar

CaixaBank

31 Agost, 2016


Qui no s’ha fet alguna vegada la promesa de “començaré a estalviar per a un viatge d’estiu, un cotxe, una casa, etc.”? Tots tenim algun projecte o una il·lusió, però la realitat és que els espanyols som més consumidors que estalviadors, tal com indica el descens de l’estalvi a les llars espanyoles l’any 2015.

Segons l’Institut Nacional d’Estadística (INE), malgrat que el 2015 les llars van veure com la seva renda disponible augmentava en un 2,3%, la taxa d’estalvi es va situar en el 9,4%, dues dècimes menys que en l’exercici anterior. L’explicació és ben senzilla: quan augmenta la nostra renda, també augmentem el nostre consum i per això no aconseguim estalviar.

L’estalvi és un benefici que, moltes vegades, no es percep a curt termini, cosa que fa que molta gent ni s’ho plantegi, perque no ho notarà en la seva economia diària. Tanmateix, és fonamental que el posem en pràctica pels beneficis que ens pot proporcionar de cara al futur.

Precisament per canviar aquesta realitat, s’estan oferint iniciatives pràctiques i accessibles que fomenten la consciència d’estalvi entre els clients. És el cas de “La Meva Guardiola” de CaixaBank, un servei sense cost, personalitzable i social que ofereix als clients un sistema d’estalvi sistemàtic. Aquestes són les seves característiques principals:

  • Permet obrir un compte d’estalvi destinat a rebre aportacions.
  • Cada titular pot tenir un màxim de 5 guardioles, cadascuna amb un saldo màxim de 100.000 euros.
  • No admet la presentació ni la recepció de rebuts domiciliats ni càrrecs per targetes o altres instruments de pagament associats al dipòsit.
  • El titular pot disposar dels fons en qualsevol moment mitjançant traspassos a altres dipòsits a la vista de CaixaBank.
  • No té comissions de manteniment/administració, sempre que es facin ingressos de forma ininterrompuda durant 24 mesos i no es mantingui el saldo màxim establert durant més de 60 dies seguits.

Una altra de les peculiaritats de “La Meva Guardiola” és la possibilitat de personalitzar els objectius d’estalvi en un espai en línia establint un concepte, una imatge (pròpia o de la galeria) i una data objectiu. A més, també permet establir alertes de seguiment i compliment del repte que s’hagi marcat, així com compartir el repte per sms, correu electrònic o Facebook amb els contactes.

Com a promoció de llançament, els clients que creïn el seu objectiu d’estalvi abans del 30 de setembre participaran en un sorteig de 10 MacBook Pro. Més informació en l’espai “La Meva Guardiola” del web de CaixaBank.

“La Meva Guardiola”, nou producte d'estalvi de CaixaBank

Accepto les condicions d'ús.