ECONOMIA

El 3 d’octubre se celebra el II Dia de l’Educació Financera

Temps de Lectura: 5 minuts

El 3 d’octubre se celebra el II Dia de l’Educació Financera
Avatar

CaixaBank

03 Octubre, 2016


Cita especial per al sector financer. Avui, 3 d’octubre, té lloc el II Dia de l’Educació Financera. La jornada s’insereix en el marc del Pla d’educació financera (PEF) del Banc d’Espanya i la CNMV per fomentar la cultura financera a Espanya.

Després de l’èxit de la primera edició, aquesta segona es posa en marxa amb una agenda plena d’esdeveniments a tot el territori nacional. Quin propòsit té? Posar a disposició de tothom coneixements bàsics i recursos per contribuir a la penetració social de la cultura financera.

En aquest sentit, tots els agents col·laboradors hem desenvolupat un intens programa d’activitats per difondre la importància de la planificació financera, l’estalvi i l’accés a la informació. Tot amb una meta final: facilitar la presa de decisions econòmiques de les persones i les famílies.

Una de les novetats principals d’aquesta segona edició és el lliurament dels Premis Finances per a tots a la millor iniciativa duta a terme per persones físiques i jurídiques a Espanya. El projecte que estrena aquest guardó és Finances Inclusives de la Fundació ONCE, una iniciativa destinada a promoure l’educació financera per a persones amb discapacitat intel·lectual i dificultats d’aprenentatge. També es lliuraran els IV Premis Escolars d’Educació Financera, categoria en què participen centenars de centres educatius de tot el país.

Tota aquesta informació està disponible al web del Dia de l’Educació Financera. A més, fins al 7 d’octubre s’ha habilitat un telèfon (900 54 54 54), on podeu trobar ajuda per resoldre els dubtes que us sorgeixin en el maneig de les vostres finances personals.

 

El compromís de CaixaBank

Fa molts anys que la nostra entitat està compromesa amb el foment de la cultura financera en les diferents edats. Aquestes són les accions principals:

Per a aquesta jornada a CaixaBank també s’han organitzat xerrades emmarcades en el projecte Joves Emprenedors, que pretenen donar llum als reptes, les competències i els valors de la vocació emprenedora. Aquesta activitat se celebra paral·lelament a Barcelona, Girona i Saragossa.

Pots seguir tota la nostra activitat i la de la resta de col·laboradors al hashtag #3octDiaEducacionFinanciera.

T’ha agradat aquest post? Descobreix més sobre educació financera al nostre blog.

Accepto les condicions d'ús.