ECONOMIA

Borsa Oberta, la plataforma feta per i per a inversors

Temps de Lectura: 5 minutos

Borsa Oberta, la plataforma feta per i per a inversors
Avatar

CaixaBank

18 Novembre, 2016


Ets inversor o t’interessa invertir per treure profit dels teus estalvis? Has de saber que molts inversors perden diners a la borsa en llançar-se per primera vegada a aquest tipus d’operacions. Per evitar-ho, has de tenir en compte els quatre passos fonamentals que tot inversor ha de seguir abans de fer qualsevol inversió: informar-se adequadament, prendre decisions, operar i fer un bon seguiment.

Perquè tot aquest procés sigui encara més fàcil, àgil i senzill, existeix Borsa Oberta, una plataforma amb tota la informació de mercats i eines que l’inversor necessita per fer les seves operacions.

Coincidint amb el llançament d’algunes novetats d’aquest “broker on-line”, s’ha posat en marxa una promoció en què l’usuari no paga la comissió de les seves primeres 10 operacions de compravenda que faci en el mercat nacional fins al 15 de gener de 2017.


La nova forma d’invertir

Si haguéssim de destacar les 5 novetats que caracteritzen la Borsa Oberta de CaixaBank, diríem que és una plataforma àgil, que permet operar de manera ràpida i intuïtiva; amb un gran servei de cerca predictiva i avançada de valors; personalitzable, ja que permet accedir a la informació en funció de les preferències de cada un (notícies, índexs, valors…); amb una àmplia varietat de serveis, entre els quals destaquen el temps real, streaming i la profunditat de mercat; i amb gràfics bàsics i xartistes per poder analitzar l’evolució dels mercats i visualitzar-la d’una manera més clara.

A això cal sumar-hi les diverses funcionalitats de què ja disposava, com són posar a disposició de l’usuari estratègies amb ordres condicionades, combinades, associades i tot o res; una anàlisi tècnica de cada valor del mercat nacional, simuladors i informes.

En definitiva, tot el que es necessita saber per invertir de manera segura, àgil i amb tota la informació i eines que necessites està disponible a Borsa Oberta.

Accepto les condicions d'ús.