ECONOMIA

El pes del turisme a Espanya

Temps de Lectura: 5 minutos

El pes del turisme a Espanya
Avatar

CaixaBank

11 Desembre, 2017


Espanya és a les portes de convertir-se en el país líder mundial del turisme, només per darrere dels Estats Units. I és que la previsió és que Espanya hagi rebut 84 milions de turistes durant aquest 2017.

Sens dubte, aquestes dades posen de manifest la solidesa i el pes d’un sector que ja representa el 16% del producte interior brut a Espanya i que s’ha convertit en un dels més importants i estratègics del país. Però, quines són les claus del seu dinamisme i la seva estabilitat?

La primera raó la trobem en la qualitat de l’oferta turística. De fet, l’informe del World Economic Forum (WEF) elaborat l’abril del 2017 situa Espanya com el país més competitiu del món per segon any consecutiu, superant França, Alemanya, el Japó i fins i tot els Estats Units.

Així mateix, la seguretat és la segona fortalesa que cal destacar. En una classificació internacional, Espanya ocupa el lloc 18 i 60 en seguretat i costos del terrorisme, respectivament. Finalment, cal destacar que un altre punt fort del sector turístic espanyol és la procedència europea dels turistes.

El sector turístic a Espanya

CaixaBank consolida el seu lideratge en el turisme

En aquest context d’oportunitats, l’entitat reforça la seva aposta pel sector turístic amb el llançament de Hotels & Tourism, una nova línia de negoci que crea un model de proximitat amb les empreses i els negocis hotelers.

L’objectiu d’aquest nou projecte és oferir a les empreses del sector atenció personalitzada a través d’un equip de trenta professionals per acompanyar-les i mantenir el seu lideratge mundial en el sector, un dels més importants de l’economia española.

Accepto les condicions d'ús.