INNOVACIÓ

Nova edició de la FinAppsParty: l’esdeveniment internacional per a desenvolupadors d’aplicacions mòbils

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

24 Juliol, 2012


Durant els dies 26 i 27 d’octubre vinents, tindrà lloc a Barcelona la FinAppsParty 2012, un dels esdeveniments de referència per a desenvolupadors, a escala nacional i internacional, d’aplicacions mòbils de serveis financers.

Serà una marató de 24 hores (des de les 14 h del divendres 26 d’octubre fins a les 14 h del dissabte 27 d’octubre), en la qual els participants hauran de demostrar les habilitats que tenen per dur a terme projectes originals i presentar-los, quan acabi l’esdeveniment, davant d’un jurat especialitzat. En aquesta edició hi haurà professionals d’arreu del món, i ja hi ha confirmada la presència de desenvolupadors dels Estats Units, Israel, Kenya, Mèxic i el Regne Unit.

Es repartiran 12.000 € en premis: la millor aplicació rebrà un premi de 10.000 € i el segon premi serà de 2.000 €.

En l’edició de la FinAppsParty de l’any 2011 van participar 21 equips, hi va haver més 100 inscrits i es van seleccionar 6 projectes guanyadors. Llista de guanyadors de la FinAppsParty 2011.

La FinAppsParty està organitzada per ”la Caixa”, amb el suport de Barcelona Digital. Tindrà lloc en el marc del congrés BDigital Apps, que se celebrarà el 30 d’octubre (lliurament de premis), a CosmoCaixa Barcelona.

Ja t’hi pots preinscriure! Els teus amics i tu ja us podeu apuntar a participar en aquesta experiència única a Barcelona, la capital mundial del mòbil.

Podràs seguir per Twitter el hashtag #finappsparty

Més informació, a www.finappsparty.com/ca/

Accepto les condicions d'ús.