ECONOMIA

“la Caixa”, premiada com la millor empresa en factoring internacional

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

23 Agost, 2012


“la Caixa” ha estat guardonada amb el premi Factors Chain International, que la reconeix com la millor empresa en factoring internacional per la seva evolució i qualitat. L’entitat ha obtingut aquesta distinció per liderar el creixement en factoring a l’exportació durant tres anys consecutius, de 2009 a 2011, passant d’una quota gairebé inexistent en 2009 a ostentar el 7,22% el desembre de 2011.

Què és el factoring?

El factoring és un producte de finançament a curt termini destinat a aquelles empreses que desitgen cobrir el possible risc d’insolvència dels seus clients, tant nacionals com internacionals, així com poder anticipar les seves vendes a termini. Per a això, es realitza un contracte pel qual la companyia ven el dret de cobrament de les seves factures a l’entitat financera i, d’aquesta manera, pot obtenir de manera immediata els diners que haguessin tardat a cobrar un període que sol oscil·lar entre els 30 i els 90 dies.

Les empreses es beneficien d’importants avantatges com són: minimitzar els riscos que assumeixen en les seves operacions transfrontereres; obtenir una millor finançament per a aquestes operacions, millorant la seva situació de liquiditat; millorar les condicions de pagament amb els seus clients nacionals i internacionals, per fer-les més competitives, així com comptar amb la informació més completa i actualitzada sobre mercats exteriors.

Pots informar-te sobre el factoring per a empreses a qualsevol oficina de “la Caixa” o a la web empreses apartat factoring

Més informació a la Sala de Premsa de CaixaBank

Accepto les condicions d'ús.