SOSTENIBILITAT

”la Caixa”, l’entitat financera més ben valorada per les accions d’RSC

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

21 Setembre, 2012


”la Caixa” continua sent l’entitat financera més valorada pels seus programes de responsabilitat social corporativa (RSC), segons l’11a onada de l’Estudi KAR (Key Audience Research) duta a terme per IPSOS, un instrument d’avaluació que identifica les conductes, actituds i opinions tant de la població general com dels líders d’opinió més rellevants del sector públic i de l’àmbit empresarial.

La companyia de recerca de mercat destaca “la bona reputació de l’entitat presidida per Isidre Fainé tot i que actua en un dels sectors als quals actualment els ciutadans són menys favorables, a causa del difícil context econòmic que viu la societat en aquest moment”.

En aquesta línia, el 23% dels polítics, analistes, acadèmics i periodistes enquestats en l’11a edició de l’Estudi KAR d’IPSOS reconeixen el compromís d’aquesta entitat financera amb la societat.

Des de l’any 2007, l’Estudi KAR pren el pols a la situació econòmica i mesura la reputació corporativa de les principals empreses del país, tant les incloses en l’IBEX 35 com altres de representatives de molts i diversos sectors rellevants per a l’economia espanyola.

Com en edicions anteriors, aquesta 11a onada de l’Estudi KAR ha rebut la participació d’analistes, polítics, acadèmics, periodistes i líders empresarials. En total, més de 250 persones han contestat l’enquesta d’IPSOS.

Veure els resultats de l’11a onada de l’Estudi KAR

Accepto les condicions d'ús.