INNOVACIÓ

Lliuraments autonòmics dels Premis EmprenedorXXI

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

13 Maig, 2013


Aquest dimarts, 14 de maig, comença la fase autonòmica dels Premis EmprenedorXXI, en la qual, dins de la categoria Emprens, es premiaran els emprenedors innovadors de cada una de les 17 comunitats autònomes el projecte empresarial dels quals estigui en la fase inicial (menys de 2 anys) i, a més, tingui un potencial de creixement elevat.

D’aquesta manera, una empresa de cada territori rebrà el reconeixement a l’empresa amb més potencial de creixement, i se la premiarà amb una aportació de 5.000 euros, una beca per a l’Ignite Fast Track de la Universitat de Cambridge i un programa d’acompanyament que li permetrà conèixer els mercats, els sectors i les persones claus per al seu negoci. Així mateix, en aquest acte es coneixeran les empreses seleccionades per a la categoria Creixes (projectes empresarials de 2 a 7 anys).

Pots consultar els diversos lliuraments a la web del Premi EmprenedorXXI

A banda del lliurament de premis, Alfons Cornella (@acornella) i Antonella Broglia (@antonellabro) ens oferiran la ponència “We update you”, que consisteix, tal com la defineixen ells mateixos, “en una síntesi dels articles, els llibres i els casos que no has pogut llegir, i també de les conferències a les quals no has pogut assistir. Perquè et posis al dia, abans que ningú, de què es parlarà en el sector dels negocis durant els mesos vinents. Llegim, observem, analitzem i sintetitzem desenes de fonts per detectar les 10 idees clau que qualsevol professional ha de conèixer”.

Lliuraments autonòmics dels Premis EmprenedorXXI

Què és l’Update (Infonomia) (format PDF)

Aquí tens el llistat de les entregues del Premi EmprenedorsXXI

Pots seguir les novetats dels Premis EmprenedorXXI a través d’aquest bloc o des del compte de Twitter de @Emprendedor_XXI

Accepto les condicions d'ús.