25 Juny, 2013

El Premi EmprenedorXXI reconeix les 40 empreses més innovadores del país


El 17 de juny passat es va celebrar l’últim acte de lliurament de la fase autonòmica del Premi EmprenedorXXI a Madrid. Amb aquest lliurament es tanca la primera fase d’aquesta setena edició, que ha reconegut 17 emprenedors en fase inicial i 23 en fase de creixement.

La categoria ‘emprens’ ha premiat 17 guanyadors autonòmics, que competiran ara pel guardó estatal, que els reconeixerà com l’empresa innovadora amb més potencial de creixement a Espanya. Però abans, aquestes empreses es podran beneficiar d’una beca que els portarà a Cambridge a participar en el curs Ignite Fast Track, adreçat a emprenedors en etapes inicials, i de la possibilitat de seguir el programa d’acompanyament que ofereix Caixa Capital Risc a les seves empreses participades.

La categoria ‘creixes’, que identifica les empreses de 2 a 7 anys en fase d’expansió, també ha seleccionat 23 iniciatives empresarials de tot Espanya. Pel sol fet de ser seleccionades, les 23 participaran en el programa Executive Growth Program, dissenyat i impartit per ESADE i IESE i adreçat a empreses en creixement. I les 9 finalistes optaran als guardons sectorials –que consisteixen en aportacions econòmiques de 50.000 euros– i a la beca programa d’acompanyament que ofereix Caixa Capital Risc a les seves empreses participades.

Guanyadors edició 2013

Coneix aquí les empreses premiades en l’edició 2013.

Pots seguir les novetats del Premi EmprenedorXXI a través d’aquest bloc o des del compte de Twitter @Emprendedor_XXI

Deixa un comentari

La teva dirección de correu no será publicada Els camps necesaris están marcats *