ECONOMIA

”la Caixa” reuneix a Barcelona emprenedors de referència de Silicon Valley, Tel Aviv i Cambridge

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

20 Setembre, 2013


”la Caixa”, a través de la seva gestora de capital risc Caixa Capital Risc, organitza avui a Barcelona la primera jornada Innovation leaders meet global startups amb l’objectiu de donar suport a la internacionalització d’empreses innovadores amb un alt potencial de creixement.

L’entitat, coneguda pel seu programa d’inversió a startups de gran potencial i per la convocatòria dels Premis Emprenendor XXI, dóna un pas més en la creació d’oportunitats per emprenedors amb una jornada que reuneix especialistes de referència de tres significatius pols d’innovació: Cambridge, Silicon Valley i Tel Aviv. L’esdeveniment, que es desenvoluparà al CaixaForum Barcelona en el transcurs del matí, s’organitza al voltant de tres sessions que, de forma monogràfica, examinaran en profunditat els aspectes rellevants de cadascun d’aquests tres nuclis d’innovació. Emprenedors de tota Espanya, entre els que es troben els finalistes de l’edició 2013 dels Premis EmprenedorXXI, podran crear sinèrgies amb els ponents internacionals, impulsant d’aquesta manera el networking empresarial.

Innovation leaders meet global startups

Cada pol d’innovació està representat per dos ponents: un expert de prestigi en cadascun dels mercats i un emprenedor que ha tingut èxit en la seva experiència d’internacionalització.

Obrirà la jornada la ponència de Cambridge, amb les intervencions de David Gee, CEO i responsable d’inversions de TTP Ventures, amb més de 20 anys d’experiència en capital risc i desenvolupament de negocis, i Ignasi Belda, CEO de Intelligent Pharma, companyia especialitzada en solucions informàtiques del sector bioquímic i guanyadora de la quarta edició del Premi EmprenedorXXI a Catalunya.

Els ponents de Silicon Valley són Pepe Agell, Business Development i Operations Manager a Chartboost, plataforma per a desenvolupadors de jocs per mòbil, i Francisco Palao, co-fundador i CEO a iActive, empresa que, basant-se en tecnologies d’intel·ligència artificial, desenvolupa programes d’ajuda per a la presa de decisions. IActive va guanyar la quarta edició dels Premis EmprenedorXXI a Andalusia.

I per part de Tel Aviv parlaran Oren Simanian, fundador i CEO del centre d’emprenedoria de la Universitat de Tel-Aviv, StarTau, i Eduard Ros, co-fundador de Nutrino, la primera plataforma de recomanació d’hàbits alimentaris.

Pots seguir la jornada a través de @CaixaCR o seguir #GlobalStartups

Accepto les condicions d'ús.