SOSTENIBILITAT

KitCaixa, el projecte Joves Emprenedors a les escoles

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

06 Novembre, 2013


L’Obra Social “la Caixa” presenta el Projecte Joves Emprenedors, una proposta educativa pensada per a alumnes de Secundària i Batxillerat que té per objectiu despertar i donar impuls a les habilitats emprenedores a l’escola.


KitCaixa Joves Emprenedors

A través d’aquest kit, els joves aprendran a observar el seu entorn més proper des d’una altra perspectiva, entenent que la realitat està plena de problemes per resoldre i que l’emprenedoria és una forma de solucionar-los i de detectar noves oportunitats. Seguint aquest model d’aprenentatge, els estudiants portaran a terme projectes ideats per ells mateixos, amb la finalitat que aprenguin del procés i del que significa ser emprenedor.

  • 362 escoles de tot Espanya rebran aquest kit
  • es realitzaran 12 sessions de temàtiques diferents vinculades a la consecució d’una actitud emprenedora
  • els alumnes treballaran en equips per dur a terme un total de 1.100 projectes d’empresa
  • assessorament de 802 professionals del grup “la Caixa”, de diferents àmbits i experiències empresarials

KitCaixa Economia

D’altra banda, l’Obra Social “la Caixa” va impulsar el 2012 el KitCaixa Economia, i  avui ja són 292 les escoles a tot Espanya que compten amb aquest recurs, també inclòs dins del Projecte Joves Emprenedors.

Es tracta d’una eina que explica els conceptes bàsics d’economia i finances, de manera que els joves poden entendre tot el que passa en la societat.

eduCaixa, un món d’activitats educatives

Aquests kits s’emmarquen dins del programa eduCaixa, que engloba recursos pedagògics, innovadors, pràctics i de fàcil accés, amb propostes educatives pensades per reforçar els valors, el compromís social i el treball en grup. EduCaixa està dirigit a alumnes de 3 a 18 anys, professors ia les associacions de mares i pares d’alumnes.

Més informació sobre el KitCaixa Joves Emprenedors

Coneix el programa eduCaixa

Més informació sobre la presentació del Projecte Joves Emprenedors a la nota de premsa

Accepto les condicions d'ús.