SOSTENIBILITAT

EBE torna a Barcelona per debatre sobre la presència de persones i marques als mitjans socials

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

08 Maig, 2014


CaixaBank renova la seva col·laboració amb l’EBE i acosta una nova edició a Barcelona en què es donaran cita nombrosos experts per parlar sobre la presència de marques i persones als mitjans socials.

Nova edició d'EBE Barcelona: Persones vs. Marques en Social Media

#EBEbcn14 comptarà a més amb la presentació de diversos projectes d’emprenedors recolzats per Caixa Capital Risc, la societat gestora d’empreses de capital risc de “la Caixa”, que inverteix en les primeres etapes de companyies innovadores que compten amb un elevat potencial de creixement, acompanyant-les en les diferents etapes del seu desenvolupament.

Amb un volum de 103 milions d’euros, Caixa Capital Risc inverteix en el capital d’empreses innovadores a través de cinc fons: Caixa Capital Micro, Caixa Capital BioMed, Caixa Innvierte BioMed II, Caixa Capital TIC i Caixa Innvierte Indústria.

Els projectes que es presenten són:

• Social Diabetes (www.socialdiabetes.com/es)
Aplicació mèdica i plataforma web que permet als diabètics i metges millorar el coneixement compartit sobre la malaltia i la capacitat del pacient per l’autogestió de la seva alimentació i medicació.

• Nubelo (www.nubelo.com)
Nubelo és una plataforma web que actua com a punt de trobada entre companyies i freelancers.

• Social & Loyal (www.socialandloyal.com)
Social & Loyal és un SaaS en el núvol que permet a les marques crear campanyes i programes de fidelització 2.0 i CRM social en el que s’incentiva la participació activa dels consumidors en accions online i offline així com la propagació de continguts en xarxes socials. Les marques obtenen nous clients, augment en la freqüència de compra i informació rellevant i estructurada sobre els seus consumidors.

Consulta el programa complet d’EBE Barcelona.

EBE Barcelona se celebrarà el proper 17 de maig a l’Antiga Fàbrica Damm i la recaptació es destinarà íntegrament a Pallapupas, una ONG que ajuda als nens i a la gent gran a fer front a les malalties mitjançant l’humor i el teatre.

Ja pots comprar online la teva entrada a través de la pròpia web de l’esdeveniment.

Accepto les condicions d'ús.