ECONOMIA

AgroBank, nova oferta per al sector agrari

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

09 Setembre, 2014


El sector agrari és el primer sector industrial d’Espanya, amb a prop de 30.000 empreses, gairebé un milió d’explotacions agràries i més d’1,2 milions d’ocupacions. Amb aquestes premisses, CaixaBank ha decidit reforçar l’aposta pel sector agrari i llançar AgroBank, una nova línia de negoci pensada per donar cobertura als més de 330.000 clients que actualment té l’entitat dedicats a les activitats del sector agrari.

AgroBank "la Caixa"

El nostre objectiu principal? Millorar la nostra relació amb aquests clients impulsant el desenvolupament del medi rural. Per fer-ho, hem desenvolupat una oferta específica que inclou l’especialització d’oficines i equips, el disseny de productes i serveis a la carta, el llançament d’una línia de finançament de 2.600 milions d’euros o l’organització d’iniciatives com activitats o jornades tècniques.En resum:

  1. 400 oficines AgroBank especialitzades en el sector agrari. S’ubicaran a l’entorn rural amb negoci agrari i tindran una identitat visual pròpia.
  2. 2.000 gestors amb formació específica en el sector agrari i dedicació exclusiva, que comptaran amb elements de mobilitat dotats de l’última tecnologia per assessorar els clients des de qualsevol lloc.
  3. Crèdits preconcedits per valor de 2.600 milions d’euros que proveiran de liquiditat immediata al voltant de 175.000 clients de l’entitat.
  4. Creació de solucions financeres particulars per a aquest segment, com:

a) l’AgroCompte, un compte sense comissions que inclourà una sèrie de serveis gratuïts, com la tramitació de la PAC, transferències o targetes.
b) l’AgroBestreta, un producte de finançament que permetrà als socis de cooperatives anticipar el cobrament de l’import de les seves collites.
c) l’AgroTargeta, una targeta que possibilitarà a l’agricultor finançar les seves compres en fins a 11 mesos.
d) l’AgroInversió, un préstec amb garantia personal o hipotecària que permetrà a agricultors finançar les seves inversions d’una forma que s’adapta a les seves necessitats: permet adaptar els venciments als fluxos de caixa de l’agricultor i també compta amb la possibilitat d’una carència flexible que es pot utilitzar en qualsevol moment de la vida del préstec en cas d’imprevistos en l’explotació.

Aquestes iniciatives es completaran amb altres serveis, com l’edició d’estudis i publicacions agràries, el subministrament d’informació personalitzada sobre subvencions, ajudes o novetats del sector, la possibilitat de participar en jornades tècniques o la subscripció gratuïta a la revista AgroBank.

Més informació a la web www.laCaixa.es/agrobank

Accepto les condicions d'ús.