SOSTENIBILITAT

Emergència ebola

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

20 Novembre, 2014


Després de l’alerta declarada pel Govern de Guinea el mes de març passat per un brot d’ebola. Segons l’OMS, ja són més de 4.900 les víctimes a l’Àfrica occidental. Les condicions tecnicosanitàries dels països implicats, el minso coneixement sobre les formes de transmissió del virus i la manca d’educació sociosanitària de la població faciliten la propagació de l’ebola.

Des de la l’Obra Social ”la Caixa” i el nostre programa de Cooperació internacional, hem fet un donatiu de 100.000 € per tractar malalts i prevenir el contagi, i donarem 1 € addicional per cada 10 € que hi aportin els ciutadans.

El teu paper és important

T’animem a col·laborar amb la Creu Roja, que ja té un ampli desplegament a la zona afectada i que serà l’organització encarregada de gestionar els donatius sobre el terreny.

Com ens pot servir la teva ajuda?

10 €: Proveeixen d’un parell de botes de goma que permeten protegir el personal de la zona.

20 €: Proporcionen 3 preparats alimentaris d’alt contingut nutricional per a 6 nens i nenes diàriament.

50 €: 10 mantes perquè 10 pacients puguin dormir dignament.

75 €: Un kit familiar amb elements essencials i estris de cuina que es lliura als pacients a qui es dóna d’alta.

Pots col·laborar fent un donatiu a través de:

 

*El cost íntegre per a usuaris de Movistar, Vodafone i Orange és de 1,20 euros i es destinarà íntegrament a projectes socials de la FundacióBancària ”la Caixa”. La resta d’usuaris ho han de consultar amb l’operador. Cost màxim: 1,45 euros, IVA inclòs; contribució màxima: 1,20 euros. Número de la Fundació Bancària ”la Caixa” per a donatius sense finalitats comercials. Operat per Alvento, núm. d’atenció al client: 902 88 77 86 /alvento.es. Informació legal: www.laCaixa.es/ObraSocial / info@fundaciolacaixa.org
Accepto les condicions d'ús.